Національна Категорія D

СНПЧ А7 Курск, обзоры принтеров и МФУ

Якщо Ви плануєте перебувати на території Республіки Польща більше 90 днів, Вам необхідно подавати документи на довгострокову візу. Подати заявку на таку візу можна в пункт прийому візових анкет або до Посольства / Консульства Польщі в Україні. Для цього, будь ласка, призначте дату подачі онлайн або за допомогою колл-центру.

Заявникам необхідно надати відповідні документи, які будуть підтверджувати те, що вони належать до цієї категорії.

Основні документи, необхідні для отримання довгострокової візи:

Візова анкета, заповнена латинськими літерами (польською, англійською або українською в транслітерації) та підписана особисто заявником.
Дві (перша випадку подачі в ППВА в Києві) кольорові фотографії.
 
Підписаний заявником закордонний паспорт має відповідати таким вимогам:
дійсний не менше 3 місяці після дати останнього запланованого виїзду з території країн ЄС;
містить принаймні дві вільні сторінки (для віз) і виданий не раніше, ніж 10 років тому. У разі подання документів на візу для неповнолітньої дитини, вписаний в паспорт, необхідні додаткові сторінки для візи.

У разі наявності інших закордонних паспортів, їх потрібно додати до анкети (оригінали та копії). Якщо попередні паспорти були здані в українському паспорті повинна бути відповідна відмітка або довідка з ВВІР про його вилучення.

Копії першої інформаційної сторінки паспорта, копії шенгенських віз за останні 3 роки, національних віз за останні 5 років, а також копії всіх штампів про в'їзди / виїзди за цими візами.
Внутрішній паспорт - оригінал і копія всіх сторінок з відмітками. Згідно ст. 16 і ст. 18 постанови Вищої Ради України про паспортах (Про затвердження положень про паспорт громадянина України та про паспорт громадянина України для виїзду за кордон: http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/2503-12) протягом 1 місяця з дати зміни прізвища, паспорт повинен бути змінений.

Важливо: прізвище, ім'я та по батькові у внутрішньому і зарубіжному паспортах, а також в інших супроводжуючих документах заявників повинні бути ідентичні.

Оригінал і копія страхового медичного полісу, відповідає необхідним вимогам.

З метою праці на час, не перевищує 6 місяців протягом року:

Оригінал і копія заяви-доручення на виконання роботи, зареєстрованої в Повітовому бюро праці.

Запрошення повинно містити наступну інформацію:

  • Дата видачі, підпис і печатка відповідального особи в Повітовому бюро праці;
  • Назва запрошує фірми, підпис роботодавця;
  • Прізвище, ім'я, рік народження, серія і номер дійсного закордонного паспорта заявника;
  • Мета і тривалість візиту (дати, кількість днів перебування);

Запрошення повинно бути надруковано не так на офіційному бланку Повітового бюро праці. На підставі цього запрошення візу може просити тільки особа, чиї дані в ньому вказані.

З метою виконання роботи на підставі дозволу (з метою виконання роботи на підставі дозволу на роботу відповідно до арт. 2 уст 1 пункт 43 а статуту з 20 квітня 2004 про сприяння зайнятості та інститутах ринку праці):

Оригінал і копія дозволу на роботу на території Польщі, виданого губернатором (воєводою) компетентним за місцем реєстрації юридичної особи роботодавця.

Запрошення повинно містити наступну інформацію:

  • дата видачі; контактний номер телефону; назва та адреса роботодавця; ім'я та прізвище запрошеного на роботу; дата і місце народження запрошеного на роботу; громадянство запрошеного; місце роботи; організаційно - правова форма зайнятості; посадовий оклад; термін дії дозволу на роботу; підпис і печатка відповідального особи в Воєводському управлінні; підтвердження отримання дозволу.
: